Пребарајте ги најновите работни места со 1 клик...

Зачлени се и добивај понуди за работа на твојот имејл

13 отворени работни позиции

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ КАКО РАБОТОДАВАЧ

Илјадници кандидати бараат работа преку интернет, пронајдете ги


  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  КОМПАНИЈА

  Регистрирајте се како работодавач, прикачите профил на вашата компанија и објавувајте понуди за работа

  БАРАТЕЛ НА РАБОТА

  Регистрирајте се како кандидат за работа, прикачете ја вашата биографија и зголемете ги шансите да ја добиете работата од соништата